Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri binalırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma bulutsuz örgülarda 120cm, koca katlı ofis binalarında 90cm ferahliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile dokumalacak Yangın kapısı istanbul üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden az olmamalıdır.

Yangın kapısında kilit ve düzen mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak düz belirlenmelidir.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane hızla tahliye olmasını sağlayan bu tavır güç kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine mahzur olan müstacel hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere yekpare kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesin kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Ekseriya yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page